ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΚΑΜΠΑΒΙΑΣ- ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΚΑΜΠΑΒΙΑΣ

Ζωγραφίζοντας τη θάλασσα

Συγγραφέας του best-seller Στο σκοτάδι κράτα με

 

Η Λένα κάνει την ανατροπή και απεγκλωβίζεται από έναν κακοποιητικό γάμο. Της έκλεψαν τα όνειρα, αλλά τώρα είναι έτοιμη να ζήσει όσα στερήθηκε.
Η Νατάσα κλείνει το μάτι στη ζωή και πιάνει τη Λένα απ’ το χέρι.
Ο Ανδρέας μπαίνει στη ζωή της Λένας.
Τρεις ήρωες που πασχίζουν να ανακαλύψουν την αλήθεια τους με φόντο τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.
Κι ένας συγγραφέας, η ίδια η ζωή…

 

Ο Απόλλων Σκαμπαβίας επανέρχεται με ένα μυθιστόρημα που μας ταξιδεύει από τη Θεσσαλονίκη στα μαγευτικά καντούνια της Κέρκυρας. Μια ιστορία για την αλήθεια, για τη δεύτερη ευκαιρία που μας χρωστάει η ζωή, για την αγάπη, τον έρωτα και το φως. Γιατί μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με ένα ξεχωριστό φως, σαν να έχουν εισβάλει μέσα τους αμέτρητα αστέρια, και σου μεταδίδουν απλόχερα τη λάμψη της αγάπης.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:Ο Απόλλων Σκαμπαβίας γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει πάρει το δεύτερο βραβείο Ποίησης σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό το 2012 για το ποίημα «Παράκληση». Έχει γράψει θεατρικά έργα, ποίηση και πεζογραφήματα. Από τις Εκδόσεις Κάκτος κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία το πρώτο του μυθιστόρημα Στο σκοτάδι κράτα με. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ σε μεγάλη εταιρεία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

 

Για άμεση επικοινωνία με τον συγγραφέα:

www.facebook.com/apollonskampavias
www.facebook.com/skampavias
Instagram: @skampavias


Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-618-215-128-0

Τιμή: 17,70 με ΦΠΑ

Σελίδες: 384

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΚΑΜΠΑΒΙΑΣ- ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΚΑΜΠΑΒΙΑΣ- ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.