📚 O Δεκέμβριος φέρνει νέα βιβλία των S. King, K. Ηannah, H. Grace κ.α. - Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Αγαπητές μας συνεργάτιδες,
Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Μια ανάσα από την περίοδο των εορτών, ξεφυλλίζουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων με 13 νέα, πολυαναμενόμενα βιβλία, διαθέσιμα σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία από τις 6 Δεκεμβρίου. 
 
Ο Μαύρος Πύργος Ι
Ο Τελευταίος Πιστολέρο
Stephen King
  • Πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως
To ταξίδι στο σύμπαν του Μαύρου Πύργου ξεκινά!

Το πρώτο βιβλίο της επικής μπεστ σέλερ σειράς του μετρ της λογοτεχνίας τρόμου μάς μεταφέρει σε μια ζοφερή ερημιά, όπου μια μοναχική και μελαγχολική φιγούρα, ο Ρόλαντ, διασχίζει τις αμμώδεις, αχανείς εκτάσεις καταδιώκοντας έναν μαυροντυμένο μυστηριώδη άντρα, με σκοπό να ανακαλύψει τι είναι αυτό που συνδέει όλους τους κόσμους, όλα τα σύμπαντα.

Μετάφραση: Μιχάλης Μαρκόπουλος
 
Ο Μαύρος Πύργος IΙ, Το κάλεσμα των τριών
Stephen King
 
  • Πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα     

Λίγες ώρες μετά τα καταιγιστικά γεγονότα στον Τελευταίο Πιστολέρο, ο Ρόλαντ συνεχίζει τη μοναχική του αναζήτηση προς τον Μαύρο Πύργο, που τον οδηγεί σε μια φαινομενικά αχανή παραλία κατά μήκος της Δυτικής Θάλασσας − έναν τόπο γεμάτο με απόκοσμα τέρατα που σημαίνουν βέβαιο θάνατο. Ο κόσμος συνεχώς κινείται, προχωράει, ενώ ο Πύργος πλησιάζει όλο και περισσότερο…

Μετάφραση: Μιχάλης Μαρκόπουλος
 
Δείτε όλα τα βιβλία του Stephen King
που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας εδώ.

 
Νυχτερινός δρόμος
Kristin Hannah
  •  Goodreads Best Historical fiction novel (2015)
Από τη συγγραφέα του παγκόσμιου μπεστ σέλερ Το Αηδόνι έρχεται ένα φωτεινό, συγκινητικό μυθιστόρημα που καταπιάνεται τόσο με τον απίστευτο πόνο της απώλειας όσο και με την εκπληκτική δύναμη της ελπίδας. Η αγαπημένη Kristin Hannah, στα καλύτερά της, αφηγείται μια αξέχαστη ιστορία για τη λαχτάρα ενός κοριτσιού να αποκτήσει οικογένεια, την ανθεκτικότητα της ανθρώπινης καρδιάς και τη δύναμη που απαιτείται για να συγχωρήσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου

Δείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέως εδώ.


 
Σπάσε τον πάγο
Hannah Grace
  • Μπεστ σέλερ των New York Times
  • Πάνω από 50.000 κριτικές στο Amazon
Το πολυαναμενόμενο ρομαντικό μυθιστόρημα της Hannah Grace που έχει κατακτήσει το TikTok έρχεται τώρα και στα Ελληνικά!
Όταν μια αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και ο αρχηγός μιας ομάδας χόκεϊ αναγκάζονται να μοιραστούν ένα παγοδρόμιο, η ατμόσφαιρα… ηλεκτρίζεται.
Μετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης

 
Αιχμάλωτοι στο Κόλντις
Ben Macintyre
  •  #1 στην λίστα των Sunday Times

Έχοντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών, ο ιστορικός Ben Macintyre αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αλήθεια πίσω από την πλέον διαβόητη φυλακή στην Ιστορία. Πρόκειται ένα συναρπαστικό κρυφτό μεταξύ αιχμαλώτων και δεσμοφυλάκων που επί χρόνια ζούσαν πλάι πλάι.
Μια εκπληκτική αφήγηση για το αδάμαστο ανθρώπινο πνεύμα, αλλά και για τον σνομπισμό, τις ταξικές συγκρούσεις, την ομοφυλοφιλία, τον εκφοβισμό, την κατασκοπεία, την πλήξη, την τρέλα και τον τραγέλαφο.

Μετάφραση: Γεώργιος Μαραγκός

Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ

 
Ηγήσου!
Dale Carnegie & Associates 
  • Πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα

Η προσέγγιση της εταιρείας Dale Carnegie στην εκπαίδευση της ηγεσίας βασίζεται στη σοφία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από τη δημιουργία ηγετών για μεγαλύτερο διάστημα από οποιονδήποτε άλλο οργανισμό επαγγελματικής ανάπτυξης.
Το βιβλίο αυτό έχει σχεδιαστεί με βάση το Μοντέλο Επιτυχίας της Ηγεσίας και τις Αρχές Ανθρώπινων Σχέσεων του Carnegie, προσφέρει πρακτικές συμβουλές, προτείνει στρατηγικές και παραθέτει αληθινά παραδείγματα από κορυφαίους ηγέτες σε όλο τον κόσμο.

Μετάφραση: Κατερίνα Μπασαγιάννη

Δείτε όλα τα βιβλία της Dale Carnegie & Associates εδώ.
Πούλησε!
Dale Carnegie & Associates 
  • Πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα

Ανακαλύψτε τα πέντε στάδια της πώλησης μέσα από αληθινές ιστορίες κορυφαίων πωλητών και έμπειρων εκπαιδευτών πωλήσεων από όλο τον κόσμο.

Μετάφραση: Δάφνη Παπαδούδη

Δείτε τα βιβλία της Dale Carnegie & Associates εδώ.

 
Οδηγός TikTok

Δημήτρης Κουλουμάσης
σε συνεργασία
με τον Δημήτρη Γκαβέρα

Οι πιο διάσημοι TikTokers μοιράζονται τα μυστικά τους!
Θες να δημιουργήσεις έναν επιτυχημένο λογαριασμό στο TikTok για εσένα ή για την επιχείρησή σου; Σου φαίνεται δύσκολο;
Μάθε από τους καλύτερους! Άσε τον Mr Chem να σε ταξιδέψει στο καλύτερο κοινωνικό δίκτυο των τελευταίων χρόνων, το ΤikTok.

 
Μικροοικονομική
Βασικές Αρχές

Jay Prag


Μια περιεκτική εισαγωγή στη μικροοικονομική, χωρίς εξεζητημένους τεχνικούς όρους, με έμφαση στις έννοιες και όχι στα μαθηματικά, με πραγματικά παραδείγματα και εφαρμογές από την καθημερινή ζωή.
Το βιβλίο καλύπτει το βασικό μοντέλο προσφοράς και ζήτησης και το πώς αυτό ερμηνεύει τις περισσότερες μεταβολές τιμών που παρατηρούνται στην αγορά. 

Μετάφραση, Επιστημονική Επιμέλεια: Σταμάτης Κώντσας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

 
Μακροοικονομική
Βασικές Αρχές

Peter E.Kennedy, Jay Prag


Μια εναλλακτική πρόταση στην πατροπαράδοτη προσέγγιση της παράθεσης τεχνικών λεπτομερειών, η οποία προτιμάται στα κλασικά εγχειρίδια. Ένα συνοπτικό βιβλίο που δεν επιμένει σε εξειδικευμένα τεχνικά στοιχεία και που στοχεύει στο να βοηθήσει τους αναγνώστες να κατανοήσουν τις θεμελιώδεις αρχές της μακροοικονομικής και την εφαρμογή τους στην πράξη.

Μετάφραση - Επιστημονική Επιμέλεια: Σταμάτης Κώντσας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Εισαγωγή στις διαφορικές εξισώσεις
JaMartha L. Abell, James P. Braselton


Η πέμπτη έκδοση του βιβλίου Εισαγωγή στις διαφορικές εξισώσεις παρέχει εύληπτες εξηγήσεις και νέα, εμπεριστατωμένα παραδείγματα προβλημάτων. Αυτός ο πολύτιμος διδακτικός πόρος προορίζεται για εισαγωγικά μαθήματα με αντικείμενο τις συνήθεις διαφορικές εξισώσεις τα οποία απευθύνονται σε πρωτοετείς, καθώς και για μαθήματα με θέμα τις σειρές Fourier και τα προβλήματα συνοριακών τιμών για φοιτητές που δεν έχουν συναφείς γνώσεις.
Μετάφραση: Γεώργιος Στάμου
Επιστημονική επιμέλεια: Γεώργιος Βογιατζής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

 
Στατιστική ανάλυση δομικών φορέων
Kenneth M. Leet, Chia-Ming Uang, Joel T. Lanning


Το βιβλίο αυτό εισάγει τους αναγνώστες σε μια σειρά από βασικές μεθόδους που απαιτούνται για την ανάλυση κατασκευών – από τις πιο κλασικές μεθοδολογίες έως τις μητρωικές μεθόδους - στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη ανάλυση μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μετάφραση - Επιστημονική Επιμέλεια: Σταύρος Κουρκουλής, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

 
Εισαγωγή στη ναυτιλιακή πληροφορική

Ο ανερχόμενος κλάδος της ναυτιλιακής πληροφορικής μελετά την εφαρμογή της πληροφορικής και των πληροφοριακών συστημάτων στις θαλάσσιες μεταφορές. Η ναυτιλιακή πληροφορική μπορεί να θεωρηθεί τομέας σπουδών, αλλά και πεδίο εφαρμογής.

Επιμέλεια Έκδοσης:
Αλέξανδρος Αρτίκης, Πανεπιστήμιο Πειραιά,
Δημήτρης Ζήσης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
📚 O Δεκέμβριος φέρνει νέα βιβλία των S. King, K. Ηannah, H. Grace κ.α. - Εκδόσεις Κλειδάριθμος 📚 O Δεκέμβριος φέρνει νέα βιβλία των S. King, K. Ηannah, H. Grace κ.α. - Εκδόσεις Κλειδάριθμος Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.