Δελτίο Τύπου Νέου βιβλίου | Εκδόσεις Ιβίσκος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγγραφέας: Ed Mylett
Τίτλος: Η Δύναμη του 1 Ακόμα
Τίτλος πρωτότυπης έκδοσης: The Power of One More
Σχήμα: 14 Χ 20,5
Εξώφυλλο: Mαλακό
Σελίδες: 344
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Αυτοβελτίωση, Προσωπική Ανάπτυξη
ISBN: 978-618-5505-87-5
Τιμή: 18.50€

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Είσαι μια ακόμα στοχευμένη σκέψη και πράξη μακριά
από το να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή της ζωής σου.

H προϋπόθεση για να λειτουργήσει η Δύναμη του Ένα Ακόμα είναι πολύ απλή. Είσαι πολύ πιο κοντά απ’ το να ζήσεις τη ζωή των ονείρων σου από όσο νομίζεις. Συχνά το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μια ακόμα προσπάθεια, να πάρεις μια ακόμα απόφαση, να βάλεις έναν ακόμα στόχο, να κάνεις ένα ακόμα meeting, να κάνεις μια ακόμα σχέση, να κάνεις ένα ακόμα βήμα για να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει.

Πέρα από νέες πληροφορίες πάνω σε σημαντικά θέματα όπως εκείνα της ηγεσίας, της διαχείρισης του χρόνου, των συνηθειών και της σωστής στοχοθεσίας, θα μάθεις πώς σκεπτόμενος τι είναι αδύνατο να συμβεί θα κάνεις πάντα το καλύτερο δυνατό, πώς να νικήσεις τον «νόμο των πιθανοτήτων», πώς να δημιουργήσεις το δικό σου Matrix, πώς να βρεις την γαλήνη μέσα από την πίστη και την προσευχή και γιατί τελικά επιβάλλεται να αγκαλιάζεις ό,τι σου δημιουργεί δυσφορία.

Από τις πρώτες μέρες που θα εντάξεις τη Δύναμη του Ένα Ακόμα στη ζωή σου θα δεις νοητικά και ψυχικά εμπόδια, με τα οποία βρισκόσουν αντιμέτωπος εδώ και χρόνια, να εξαφανίζονται!

Ιδανικό για εσένα που γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι ένα ακόμα βήμα μακριά
από την ευτυχία και την επιτυχία αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις!

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Ed Myllet είναι εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας και ένας από τους πιο ταλαντούχους δημόσιους ομιλητές παρακίνησης του κόσμου. Η τόσο μεγάλη επιτυχία του σε διαφορετικούς κλάδους επιχειρήσεων είναι και αυτή που του έδωσε τον τίτλο του ηγέτη με την μεγαλύτερη επιρροή το 2022.

Έχοντας συνδυάσει τις μοναδικές του εμπειρίες με ένα σύνολο νέων στρατηγικών πρακτικών, που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, τα τελευταία 30 χρόνια έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή σε εκατομμύρια κόσμο μεταξύ των οποίων βρίσκονται κορυφαίοι αθλητές και μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων.

Μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια συγκέντρωσε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, καθιερώθηκε ως Best Seller συγγραφέας και ξεκίνησε ένα από το πιο δημοφιλή εβδομαδιαία podcasts –The Ed Myllet Show– που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views μηνιαίως.

Ωστόσο παραμένει ταπεινός για την επιτυχία του, αποδίδοντας την καλή του τύχη στην πίστη του στον Θεό, στους μέντορές του και στα μαθήματα που του δίδαξε ο πατέρας του.

Δελτίο Τύπου Νέου βιβλίου | Εκδόσεις Ιβίσκος Δελτίο Τύπου Νέου βιβλίου | Εκδόσεις Ιβίσκος Reviewed by Dominica on Μαρτίου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.