Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 23.5.2024 - Εκδόσεις Ψυχογιός


\
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ: ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ
ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ: ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ
Η νύχτα απλώνεται στη φάρμα.
Βοήθησε όλα τα ζωάκια να βρουν τα μικρά τους με τον μαγικό φακό σου και ευχήσου τους "όνειρα γλυκά"!

Φώτισε τις σελίδες για να αποκαλύψεις πολύχρωμες κρυμμένες φιγούρες.

Για παιδιά από 3 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΕΜΑΡΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΗ
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΕΜΑΡΑΣ
«Βάζο, βάζο, σαν ανοίξεις, την πιο ωραία ιδέα θα μας δείξεις».
Δύο αδελφάκια βαριούνται αφόρητα, μέχρι τη στιγμή που η μαμά τους εμφανίζεται με το βάζο της αντιβαρεμάρας, το οποίο κρύβει πολλές εκπλήξεις που θα προσφέρουν στα παιδιά αμέτρητες στιγμές χαράς και διασκέδασης. Θα μαγειρέψουν, θα κατασκευάσουν, θα παίξουν και θα μάθουν…
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΕΜΑΡΑΣ είναι μια δημιουργική πρόταση που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους καθώς θα περνάνε μαζί ποιοτικό χρόνο, ενώ παράλληλα μέσα από το παιχνίδι θα ανακαλύψουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.
Έλα κι εσύ να γνωρίσεις το βάζο της αντιβαρεμάρας – ποια δραστηριότητα άραγε κρύβεται μέσα για σένα;

Για παιδιά από 4 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Στη γειτονιά του ήλιου, μια γειτονιά που θα μπορούσε να είναι σε οποιαδήποτε πόλη, ζουν δέκα μικρά παιδιά - πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια. Όλα μαζί παίζουν, μαλώνουν, φιλιώνουν, συμπαραστέκονται το ένα στο άλλο και δε διστάζουν ν' αντιδράσουν ομαδικά, όταν κάτι τους φαίνεται άδικο. Μέσα απ' το παιχνίδι μαθαίνουν πράγματα καθημερινά, αλλά και έννοιες σημαντικότερες, όπως η αξία της φιλίας, η σημασία του περιβάλλοντος, οι καλές ανθρώπινες σχέσεις και η αληθινή αγάπη.

Για παιδιά από 7 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ! - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
ΝΤΑΓKΜΑΡ ΓΚΑΪΣΛΕΡ
ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ! - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Μτφρ.: ΣΑΝΔΗ ΔΟΜΙΝΙΚΗ
Το σχολείο τελείωσε. Όλοι οι συμμαθητές της Μελίνας έχουν φύγει. Μόνο εκείνη περιμένει υπομονετικά έξω στο πεζοδρόμιο. Μια κυρία περνάει από μπροστά της. "Έλα μαζί μου", της λέει. "Δεν έρχομαι, γιατί δε σας ξέρω", απαντά η Μελίνα. Κι όσο κι αν επιμείνει η κυρία, η Μελίνα θα περιμένει, όπως της είπε να κάνει η μαμά…

Μια ιστορία που εξηγεί με όμορφο τρόπο στα παιδιά ότι δεν πρέπει να ακολουθούν ποτέ τους ξένους αλλά να ακούνε πάντα τους γονείς τους.

Για παιδιά από 5 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΒΙΒΛΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΕΥΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ, ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Γνώρισε πολιτισμούς από όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας σε τριάντα διαφορετικές χώρες. Απόκτησε νέους φίλους και ανακάλυψε πολύτιμες πληροφορίες για τον πολιτισμό τους μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Έξυπνα κουίζ, πρωτότυπες χειροτεχνίες, συναρπαστικά πειράματα, διασκεδαστικά παιχνίδια και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες θα εξάψουν την περιέργεια και θα καταπλήξουν κάθε μικρό εξερευνητή.

Για παιδιά από 7 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
FIREBORN 2 - Η ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΑΣΛΙΝΓΚ ΦΑΟΥΛΕΡ
FIREBORN 2 - Η ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ
Μτφρ.: Έλλη Συλογίδου
Η Δώδεκα είναι πλέον Κυνηγός και επέλεξε ένα νέο όνομα, που αντικατοπτρίζει τις μαγικές δυνάμεις της: Φοίνιξ.

Τρεις μήνες μετά την καταστροφή του Οίκου των Κυνηγών, μια μάγισσα καταφθάνει από το Κρυσταλλόκαστρο, αναζητώντας απεγνωσμένα τη βοήθεια της Φοίνιξ. Το ανάκτορο του πάγου διατρέχει φοβερό κίνδυνο, καθώς απειλείται από μια ζοφερή δύναμη, η οποία ακούει στο όνομα Ραφή, κι αν το κάστρο των μαγισσών πέσει, θα συμπαρασύρει και όλες τις πατριές της Πυράς.

Στο ταξίδι τους στον βορρά, η Φοίνιξ και οι φίλοι της, ο Πέντε, ο Έξι και η Επτά, καλούνται να αναμετρηθούν με τρομερά νέα τέρατα και να βρουν τρόπο να νικήσουν τη Ραφή. Όμως, ενώ η Φοίνιξ μαθαίνει να ελέγχει τις νέες της δυνάμεις, το απρόσωπο Γκρογκ αρχίζει να στοιχειώνει τα όνειρά της…

Η Φοίνιξ θα χρειαστεί να αγωνιστεί με όλες της δυνάμεις της προκειμένου να σώσει την Πυρά από έναν θανάσιμο κίνδυνο. Όμως, το τίμημα της επιβίωσης ίσως αποδειχτεί απαγορευτικά υψηλό.

Για παιδιά από 11 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ 2: ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ
ΚΕΡΙ ΜΠΑΡΝΕΛ
ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ 2: ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ
Μτφρ.: Φωτεινή Μοσχή
Μια οικογένεια μονόκερων λευκών σαν το χιόνι βρίσκεται σε τρομερό κίνδυνο και η Ελοντί πρέπει να ταξιδέψει στα παγωμένα νερά της Ισλανδίας για να τους σώσει…
Η Ελοντί Λάιτφουτ και οι φίλοι της είναι Προστάτες Μονόκερων. Μπορούν να βλέπουν τους μονόκερους, να νιώθουν τη μαγεία τους και είναι αποφασισμένοι να τους προστατεύουν.
Όταν βλέπουν μια λαμπερή μπλε χαίτη να διασχίζει τρέχοντας τους δρόμους του Νότιου Λονδίνου, η Ελοντί και η παρέα της αμέσως καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Κάποιος καταδιώκει αυτόν τον μονόκερο! Και έτσι ξεκινάει η πιο συναρπαστική περιπέτειά τους ως τώρα. Όμως θα ανακαλύψουν πως δεν έχουν όλοι οι Προστάτες Μονόκερων καλές προθέσεις…

Για παιδιά από 7 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
ΝΙΤΣΑ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Η ιστορία του ξεσηκωμού του Γένους, η ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας από τους γενναίους και αποφασισμένους πατριώτες, οι θυσίες που έκανε ο ξενιτεμένος Ελληνισμός, όλα αυτά διαδραματίζονται στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.
Διαβάστε πως ένα νεαρό παλικαράκι σήκωσε στους ώμους του ένα βαρύ μυστικό κι έφερε σε πέρας την αποστολή που του εμπιστεύτηκαν.
Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας του έθνους μας ζωντανεύει μέσα από τη συναρπαστική περιπέτεια ενός αγοριού.

Για παιδιά από 9 ετών.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 23.5.2024 - Εκδόσεις Ψυχογιός Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 23.5.2024 - Εκδόσεις Ψυχογιός Reviewed by Dominica on Μαΐου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.