Νέο βιβλίο στη σειρά «Ακαδημία της Περιπέτειας» Εκδόσεις Anubis


Οι Εκδόσεις Anubis ανακοινώνουν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τρίτου βιβλίου της επιτυχημένης σειράς «Ακαδημία της Περιπέτειας», με τίτλο «Τελευταία Ελπίδα». Η σειρά, η οποία έχει κατακτήσει την καρδιά των παιδιών ηλικίας 8 ετών και άνω, ανήκει στο ασταμάτητο brand του Dungeons & Dragons.


Τα βιβλία της σειράς «Ακαδημία της Περιπέτειας» απευθύνονται σε παιδιά και νέους αναγνώστες που αγαπούν τις περιπέτειες και τη φαντασία. Κάθε βιβλίο είναι γεμάτο με μαγεία, δράση και διδακτικά μηνύματα, προσελκύοντας τους αναγνώστες σε έναν κόσμο όπου η φιλία και η γενναιότητα είναι πάντα στο προσκήνιο.


Στο «Τελευταία Ελπίδα» η σπουδαία πρωταγωνίστρια Ζέλι Στόρμκλας και η Λέσχη Κινδύνου έχουν έναν στόχο: να σώσουν την Μπομπλ από τον μοχθηρό Έλγκρεντ Μόρμπιντ. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα – τα σατανικά σχέδια του Μόρμπιντ έχουν κορυφωθεί και η τελική μάχη για την Ακαδημία της Περιπέτειας έχει ήδη ξεκινήσει!


Με πλοκή που καθηλώνει και χαρακτήρες που γίνονται πρότυπα για τους νεαρούς αναγνώστες, το «Τελευταία Ελπίδα» αποτελεί την ιδανική συνέχεια της σειράς που έχει ήδη αγαπηθεί από χιλιάδες παιδιά.


ISBN: 978-618-5795-20-7   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1952

ΣΕΛΙΔΕΣ: 280   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 17,70 €






Νέο βιβλίο στη σειρά «Ακαδημία της Περιπέτειας» Εκδόσεις Anubis Νέο βιβλίο στη σειρά «Ακαδημία της Περιπέτειας» Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Μαΐου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.