Επανακυκλοφορεί το εμβληματικό graphic novel "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" του Frank Miller από τις Εκδόσεις Anubis


Οι Εκδόσεις Anubis ανακοινώνουν την επανακυκλοφορία του θρυλικού graphic novel "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" του Frank Miller. Η επανέκδοση αυτή έρχεται για να προσφέρει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να απολαύσει ξανά, ή και για πρώτη φορά, ένα από τα πιο σημαντικά έργα στην ιστορία της Ένατης Τέχνης.

 

Το "Batman: The Dark Knight Returns" κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1986 και έμελλε να αλλάξει τον κόσμο των κόμιξ, καθορίζοντας τον χαρακτήρα του Batman και επαναπροσδιορίζοντας το είδος του graphic novel. Η σκοτεινή, ατμοσφαιρική αφήγηση και η μοναδική εικονογράφηση του Frank Miller έθεσαν νέα πρότυπα και το έργο αυτό κατέκτησε τις καρδιές των φαν και των κριτικών παγκοσμίως.

 

Το "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, αποτελώντας ένα από τα πιο δημοφιλή και εμπορικά επιτυχημένα graphic novels όλων των εποχών. Έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έχει επανεκδοθεί αμέτρητες φορές, αποδεικνύοντας τη διαχρονική του αξία και επιρροή.

 

Ο Frank Miller έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία για το έργο του, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Eisner, που θεωρείται το Όσκαρ των κόμιξ. Το "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" έχει κερδίσει πολυάριθμες βραβεύσεις και αναγνωρίσεις, ανάμεσά τους και τα βραβεία Kirby και Harvey, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στη βιομηχανία των κόμιξ.

 

Η επανακυκλοφορία του "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" από τις Εκδόσεις Anubis, πιστή στην αρχική μορφή που καθήλωσε τους αναγνώστες. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία και στο e-shop των Εκδόσεων Anubis.

 

Ανακαλύψτε ξανά τη μαγεία του Batman μέσα από τα μάτια του Frank Miller και βυθιστείτε στην ιστορία που καθόρισε ένα θρύλο!



ISBN: 978-618-5797-71-3   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1944

ΣΕΛΙΔΕΣ: 216   |   ΣΧΗΜΑ: 17 x 26 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 24,90 €







Επανακυκλοφορεί το εμβληματικό graphic novel "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" του Frank Miller από τις Εκδόσεις Anubis Επανακυκλοφορεί το εμβληματικό graphic novel "Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" του Frank Miller από τις Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Μαΐου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.