Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ (BRAVE CITY)


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

   ''Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ-(BRAVE CITY)'' είναι το αστυνομικό βιβλίο από τον συγγραφέα κύριο Άγγελο Χαριάτη που διάβασα καί σας προτείνω σήμερα.
   Ένα βιβλίο με ωραία δομή,με καλή γραφή καί το απαραίτητο μυστήριο καί ίντριγκα που υπόσχεται να σας κρατήσει καλή παρέα κατά την διάρκεια της ανάγνωσής του. Εγώ το διάβασα σε λιγότερο από δύο ώρες καί μπορώ να πώ ότι με άφησε αρκετά ικανοποιημένη.
   Άν καί η υπόθεσή του εξελίσσεται στο κοντινό μέλλον,δεν μας παραξενεύουν τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα γιατί είναι αρκετά κοντά σε αυτά που θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι πρόκειται να συμβούν τα επόμενα χρόνια.
   Ο συγγραφέας με απόλυτη ακρίβεια περιγράφει το σκηνικό καί τις εικόνες μέσα στην ιστορία με αποτέλεσμα καί εμείς οι ίδιοι να ''μπαίνουμε'' μέσα στο βιβλίο καί να γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες των όσων συμβαίνουν. Άλλωστε η αληθοφάνεια ή η όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα προσέγγιση των ιστοριών των αστυνομικών βιβλίων είναι κάτι που το αναζητώ σε αυτά.
   Οι χαρακτήρες αν καί λίγοι είναι οι απαραίτητοι καί οι πιο κατάλληλοι για την εξέλιξη της ιστορίας. Εδώ να σας πώ-ίσως να θεωρηθεί ως spoiler- ότι ο συγγραφέας χρησιμοποιεί ονόματα γνωστών αστυνομικών.
     Η αλήθεια είναι πως δεν επιθυμώ να σας αποκαλύπτω πολλά σχετικά με την πλοκή των βιβλίων καί δη των αστυνομικών,αλλά προσπαθώ να σας φανερώνω αυτά που πιστεύω ότι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας.
    Η ιστορία όλη στηρίζεται στην ύπαρξη ενός νέου κράτους στο μέλλον που θα λειτουργήσει ως μία νέα αρχή. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά-ή καί όχι- μέχρι την στιγμή που ένα τρομερό έγκλημα θα διαπραχθεί. Ο αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ιστορία χωρίς διέξοδο. Μυστικά καί πάθη θα έρθουν στο φώς. Ποιό θα είναι το τέλος; Αυτό θα πρέπει να το μάθετε μόνοι σας.
                                                                  Καλές σας αναγνώσεις!

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΙΑΤΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ
Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ (BRAVE CITY) Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ (BRAVE CITY) Reviewed by Dominica on Μαΐου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.