Ο Νοτένιος



Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

   Σήμερα σας έχω μία πολύ καλή βιβλιοπρόταση για παιδιά ηλικίας 4+. Ο λόγος για το βιβλίο ''Ο Νοτένιος'' της συγγραφέως κυρίας Σοφίας Καλογεροπούλου,που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.
   Το βιβλίο είναι καλογραμμένο,με απλή,κατάλληλη γλώσσα για το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Η ιστορία του μεστή κι εύθυμη,θα κρατήσει πολύ καλή συντροφιά στους μικρούς μας βιβλιόφιλους.          Ταυτόχρονα,η υπόθεση του βιβλίου έχει καί διδακτικό χαρακτήρα. Η ευτυχία είναι γύρω μας καί δεν χρειάζεται να την αναζητάμε αλλού,αρκεί να μπορέσουμε να το αντιληφθούμε. Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο που υμνεί την φιλία καί την αγάπη για την μουσική.
    Εξίσου,εξαιρετική καί ενδιαφέρουσα η πολύχρωμη εικονογράφηση που κοσμεί τις σελίδες του βιβλίου. Είμαι σίγουρη πως θα φέρει πολλά χαμόγελα ευτυχίας στα μικρά παιδιά.
    Στο τέλος του βιβλίου,επίσης,θα βρείτε ενότητες με παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους,καθώς καί ιδέες καί προτάσεις για γονείς καί εκπαιδευτικούς.
    Να διαβάζετε βιβλία μαζί με τα παιδιά σας όλον τον χρόνο αλλά ακόμη περισσότερο τώρα την περίοδο των εορτών,που έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
                                                        Καλά σας αναγνώσματα!

Υ.Γ. Το βιβλίο ανήκει στην σειρά ''Οι πρώτες μου ιστορίες'' καί μπορείτε να βρείτε εκεί κι άλλα αξιόλογα βιβλία.

                                                             ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από πού να ακούγονται, άραγε, αυτές οι µαγευτικές νότες; Μα, βέβαια! Από το ακορντεόν του µικρού Νοτένιου, το οποίο κουβαλάει πάντα και παντού µαζί του!

Ο πρωταγωνιστής µας, εξαιτίας της ξεροκεφαλιάς του, ξεκινά µια µεγάλη περιπέτεια. Ψάχνει για νέους φίλους.


Θα βρει, όµως, αυτό που ψάχνει; Ή µήπως οι φίλοι που αναζητάει υπάρχουν ήδη στη ζωή του;

Για παιδιά ηλικίας 4+

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΙΚΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΑΥΛΗΤΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
Ο Νοτένιος Ο Νοτένιος Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.