Δελτίο τύπου για βιβλίο ''Ζωή σε λόγου μας''-Εκδόσεις Λυκόφως


Εύθυμο, σαρκαστικό, χιουμοριστικό είναι το έβδομο βιβλίο της Στέλλας Καραμπακάκη με τίτλο «Ζωή σε λόγου μας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως. Αυτήν τη φορά, θέμα της Στέλλας Καραμπακάκη είναι ο χωρισμός. Ένα βιβλίο που θα απολαύσετε με τα αγόρια ή τα κορίτσια σας, με τους ή τις συζύγους σας, ένα βιβλίο που θα σας κάνει να γελάσετε. Και, φυσικά, στο τέλος να ευχηθείτε να μην σας βρει το κακό, δηλαδή εκείνη η ώρα η άτιμη που το άλλο σας μισό αποδεικνύεται ότι τελικά δεν ήταν το άλλο σας μισό. Ή ήταν προσωρινά.
Αμείλικτα τα ερωτήματα που θέτει η συγγραφέας:
Πώς ξεπερνά κανείς τον χωρισμό;
Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος;
Ποιος ξέρει το μυστικό;
Η Στέλλα Καραμπακάκη παραλληλίζει τον χωρισμό με το πένθος, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι έχουν πέντε κοινά στάδια. Ακριβώς πέντε -όπως τα δάκτυλα μίας ανοιχτής παλάμης που στρέφεται προς το μέρος σου, όπως γράφει η ίδια.
Στην έκδοση περιλαμβάνονται τρεις ιστορίες χωρισμού που έχουν γράψει ο Βαγγέλης Γαροφάλλου, η Κατερίνα Μαργαριτοπούλου και ο Βασίλης Παρασκευάς (Sexpyr).
Η Στέλλα Καραμπακάκη συνεργάζεται ως κωμικογράφος με μεγάλες εταιρείες παραγωγής, δημιουργώντας κείμενα κωμικού/σατιρικού περιεχομένου για το Youtube και την τηλεόραση. Από τον προηγούμενο χρόνο ανήκει στην ομάδα που επιμελείται το σενάριο της επιτυχημένης σειράς «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται καθημερινά στον Alpha σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
Επίσης, έχει συνεργαστεί, γράφοντας στίχους και μουσική και κάνοντας ντουέτα με καλλιτέχνες όπως ο Ηλίας Κόζας (koza mostra), η Μάρω Μαρκέλλου, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Sexpyr και άλλοι.
Στο προσωπικό της ιστολόγιο περιλαμβάνονται συνεργασίες και φωτογραφίσεις για την παρουσίαση επώνυμων εταιρειών από τον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.
Βιβλία της που κυκλοφορούν:
Οι Άντρες είναι σαν τα παπούτσια, εκδ. Πολύτροπον, 2009
Ένα Ξωτικό στον Κήπο της Ουτοπίας, εκδ. Περίπλους, 2010
Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη, εκδ. Πολύτροπον, 2012/2013
Ένα Μπακούρι στην Αθήνα, εκδ. Πολύτροπον, 2013
Το Μεγάλο Τζέρτζελο, εκδ. Πολύτροπον, 2014
Οι Άντρες είναι σαν τα παπούτσια #τοδύο, εκδ. Λυκόφως 2018

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Ζωή σε λόγου μας
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Στέλλα Καραμπακάκη
ISBN: 978-618-5429-00-3
ΣΕΛΙΔΕΣ: 140
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 12*20
ΤΙΜΗ: 9 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Δελτίο τύπου για βιβλίο ''Ζωή σε λόγου μας''-Εκδόσεις Λυκόφως Δελτίο τύπου για βιβλίο ''Ζωή σε λόγου μας''-Εκδόσεις Λυκόφως Reviewed by Dominica on Μαρτίου 06, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.