ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ''ΣΦΑΓΕΙΟ ΨΥΧΩΝ'' του STUART MACBRIDE - Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα/ΠΕΔΙΟ

 


                                            ''ΣΦΑΓΕΙΟ ΨΥΧΩΝ'' - STUART MACBRIDE


                                             Μετάφραση: ΑΓΟΡΊΤΣΑ ΜΠΑΚΟΔΉΜΟΥ


Ο τρόμος χτυπά και πάλι στη Γρανιτένια Πόλη... Όταν ένα εμπορικό κοντέινερ εμφανίζεται στο λιμάνι του Αμπερντίν γεμάτο ανθρώπινο κρέας, αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα του μεγαλύτερου μυστηρίου στην ιστορία της πόλης. Είκοσι χρόνια πριν, ο Σαρκοβόρος σφαγιάζει ανθρώπους σε ολόκληρη τη Βρετανία, μετατρέποντας τα θύματά του… σε μερίδες έτοιμες για μαγείρεμα, ώσπου οι επίλεκτοι της Αστυνομίας Γκράμπιαν τον συλλαμβάνουν και θέτουν τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη. Ωστόσο, έντεκα χρόνια αργότερα, ο παρανοϊκός δολοφόνος αποφυλακίζεται έπειτα από έφεση. Τώρα καταζητείται και η πόλη γεμίζει πτώματα ξανά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι της αρχικής έρευνας αρχίζουν να εξαφανίζονται. Τότε ο αρχιφύλακας Λόγκαν ΜακΡέι αντιλαμβάνεται ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο φαίνεται… Είκοσι χρόνια γεμάτα μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Και το μόνο βέβαιο είναι ότι το Αμπερντίν δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.


Σχήμα: 13 χ 20

Σελίδες: 576

Εξώφυλλο: Μαλακό

ISBN: 978-960-19-0797-0

Λ.Τ.: 17,00 €


Είπαν για το βιβλίο: 


«Ένα θρίλερ γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Καλογραμμένο, με σπουδαίους, ολοκληρωμένους χαρακτήρες και με σκηνικό μια υπέροχη πόλη. Λιτό και σκληρό, αλλά με πινελιές αξεπέραστου σκωτσέζικου χιούμορ. Ένα στοίχημα πολύ δύσκολο να κερδηθεί, το οποίο όμως ο MacBride το καταφέρνει με μεγάλη άνεση».

Euro Crime


«Μια εγκληματική διαδικασία που συντελείται σε ένα σκηνικό σαθρό και σκοτεινό. Η γραφή και η πλοκή του MacBride αποπνέουν απολύτως στιβαρή και βίαιη αρμονία».

Kirkus Reviews


«Ο MacBride αξίζει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας. Το μαύρο χιούμορ και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που συνθέτουν την ιστορία κάνουν αυτό το βιβλίο πραγματικά συναρπαστικό. Δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου!»

Love Reading


«Ο Stuart MacBride είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει συμβεί στη βρετανική αστυνομική λογοτεχνία τα τελευταία χρόνια. Το Σφαγείο ψυχών είναι το τέταρτο βιβλίο του και σίγουρα το καλύτερο...»

Northern Echo


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Στιούαρτ ΜακΜπράιντ έχει γράψει αρκετά µυθιστορήµατα µε πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ αρχιφύλακα Λόγκαν ΜακΡέι, καθώς και το φουτουριστικό θρίλερ Halfhead. Θεωρείται από τους κορυφαίους συγγραφείς µπεστ σέλερ. Για τα βιβλία µε ήρωα τον ΜακΡέι τιμήθηκε µε τα βραβεία CWA’s Dagger in the Library, Barry Award for the Best Debut Novel, Best Breakthrough Author at the ITV3 crime thriller awards. Ο ΜακΜπράιντ ζει στη βορειοανατολική Σκωτία µε τη γυναίκα του Φιόνα,τη γάτα τους Γκρέντελ, ένα εκατοµµύριο αράχνες (αβάπτιστες ακόµα) και έναν λαχανόκηπο γεµάτο αγριόχορτα (που ακούει στο όνοµα Φρανκ). 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Στιούαρτ ΜακΜπράιντ: www.StuartMacBride.com






Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ''ΣΦΑΓΕΙΟ ΨΥΧΩΝ'' του STUART MACBRIDE - Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα/ΠΕΔΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ''ΣΦΑΓΕΙΟ ΨΥΧΩΝ'' του STUART MACBRIDE - Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα/ΠΕΔΙΟ Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.