2α Γενέθλια του blog Dominica Amat - Ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' σε όλους κι όλες τους αναγνώστες καί συνεργάτες του blog

 


(Προέλευση φωτογραφίας: shutterstock.com)


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

  
   Kλείνοντας σήμερα,5 Νοεμβρίου,τα 2α γενέθλια της ''γέννησης'' του blog μου ''Dominica Amat'',ένιωσα την ανάγκη να σας πώ ένα τεράστιο ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'' για όλη αυτήν την αγάπη καί την υποστήριξη που δείξατε για δεύτερη χρονιά στο blog μου. Ειδικά την περίοδο της καραντίνας,μου σταθήκατε πάρα πολύ καί όλα πήγαν πολύ καλύτερα από όσο είχα φανταστεί. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη! 
  Το blog δημιουργήθηκε καί λειτουργεί με πολλή προσωπική δουλειά καί μεράκι αποκλειστικά από εμένα. Θέλω μέσω αυτού να σας κοινωνώ την απέραντη λατρεία μου για τα βιβλία καί να σας μιλάω για εκείνα που διαβάζω. Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκω την προσωπική μου προβολή.
   Θέλοντας να γίνομαι καθημερινά καλύτερη καί πιο δημιουργική,πραγματοποίησα,επίσης,την υπόσχεσή μου καί ανέβηκαν νέες στήλες,όπως είναι οι βιβλιοπροτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,οι βιβλιοπροτάσεις για το καλοκαίρι(για ενήλικες,παιδιά καί εφήβους),τα αφιερώματα σε συγγραφείς,τα αφιερώματα σε διλογίες,τριλογίες,σειρές βιβλίων,κλπ. καί τα αφιερώματα σε λογοτεχνικά είδη. Ήταν ''στήλες'' που αγκαλιάσατε καί στηρίξατε με μεγάλο ζήλο. Εύχομαι την νέα χρονιά,να έχω καί άλλες φρέσκες κι ενδιαφέρουσες ιδέες.
  Επιπλέον,θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους εκδοτικούς (ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον) που με στήριξαν από την αρχή καί με στηρίζουν μέχρι σήμερα,νέους καί παλιούς,καί όλους τους υπεύθυνους των εκδοτικών με τους οποίους μιλάω μέσω email καί είναι πολύ ευγενικοί καί άκρως συνεργάσιμοι. Δηλώνω ευγνώμων! 

Eκδοτικοί οίκοι:

-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗ
-ΑΝΕΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΑΦΗΜΑ
-ΔΙΑΠΛΑΣΗ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΥΓΝΩΜΩΝ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ
-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
-ΕΝΑΛΙΟΣ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ
-ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
-ΚΕΔΡΟΣ
-ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
-ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ
-ΛΕΜΒΟΣ
-ΛΥΚΟΦΩΣ
-ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
-ΜΙΝΩΑΣ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
-ΠΕΔΙΟ
-ΠΝΟΗ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
-ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ
-ΦΥΛΑΤΟΣ
-ΨΥΧΟΓΙΟΣ
-ΩΚΕΑΝΟΣ
-ANUBIS
-GROTESQUE

Να είστε πάντα καλά καί περιστοιχισμένοι/ες από πολλά καί καλά βιβλία!!!!!!!!!


Κυριακή Γανίτη,Διαχειρίστρια του blog ''Dominica Amat''







    


2α Γενέθλια του blog Dominica Amat - Ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' σε όλους κι όλες τους αναγνώστες καί συνεργάτες του blog 2α Γενέθλια του blog Dominica Amat - Ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' σε όλους κι όλες τους αναγνώστες καί συνεργάτες του blog Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 05, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.