Νέο παραμύθι για παιδιά ηλικίας 0-5 ετών από τη συγγραφέα Ηλιάνα Βολονάκη

 



''Ο Ντέ και Οι Φίλοι Tου"

Ο Ντέ μας ξεναγεί στο κόσμο των χρωμάτων και αρωμάτων! Έχει πολλούς φίλους, όπου τραγουδούν και χορεύουν συνεχώς! Μετρούν από το ένα ως το έξι και θέλουν να πάνε στο σχολείο! Κολυμπούν σε λίμνες και έχουν φτερά! Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μαζί του, σε μαγικά όνειρα; Ελάτε λοιπόν, να γνωρίσετε τους φίλους του!

Ένα βιβλίο για την αληθινή φιλία, αλλά και για τα παιδιά που φοβούνται να πάνε στο σχολείο! Το παραμύθι απευθύνεται σε ηλικία 0-5 και θα κάνει το παιδί να ανυπομονεί να βρεθεί στο σχολείο και να γνωρίσει έναν νέο κόσμο! Των γραμμάτων και των τεχνών! Της κοινωνικοποίησης και της αλληλεγγύης!

Αλλά και της συμπεριφοράς για ένα καλύτερο μέλλον!


Βιογραφικό συγγραφέως:


Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μετακόμισε στο Μεσολόγγι. Εργάστηκε στο παρελθόν, σε παιδικό σταθμό. Σπούδασε στέλεχος Τραπεζικών Εργασιών και οργάνωση γραφείου, την κέρδισε όμως, η λογοτεχνία και αρθρογραφία. Είναι βραβευμένη, μάλιστα το βιβλίο της: λευκά περιστέρια, ήταν υποψήφιο για βραβείο αναγνωστών και καθώς έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις. Παραμύθι της, κυκλοφορεί, σε ημερολόγιο του περιοδικού: Κέφαλος, μετά από συμμετοχή της, σε διαγωνισμό, το έτος 2019. Είναι μέλος της Βαλβειου βιβλιοθήκης και Εθνικής εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών Κύπρου. Γνωστή μάλιστα, για τη δράση της, κατά της βίας των γυναικών! Όπως, είναι δίπλα στα άτομα με καρκίνο και στα άτομα που πάσχουν από λευκοκυτταρική αναιμία! Δεν αντέχει τις διακρίσεις, λέγοντας ότι όλα τα άτομα έχουν δικαίωμα στη μόδα! Κρατάει χαμηλό προφίλ και είναι πάντα χαμογελαστή!


Βρείτε το βιβλίο εδώ: http://www.easywriter.gr/ebooks/item/3288?fbclid=IwAR0mG_T-VNnlg3xF4TVlo64UweQuaAyjYRgopMHr4LyPnkKr8hwnH561sRU


                                                   Από το επίσημο δελτίο τύπου!

Νέο παραμύθι για παιδιά ηλικίας 0-5 ετών από τη συγγραφέα Ηλιάνα Βολονάκη Νέο παραμύθι για παιδιά ηλικίας 0-5 ετών από τη συγγραφέα Ηλιάνα Βολονάκη Reviewed by Dominica on Απριλίου 05, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.