Δελτίο Τύπου-"Κάμερα"-Κατερίνα Γαϊτάνου-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Κάμερα" της συγγραφέως μας Κατερίνας Γαϊτάνου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η “Κάμερα” είναι μια σειρά από διηγήματα με κοινό παρονομαστή απλά, καθημερινά στιγμιότυπα στη ζωή συνηθισμένων ανθρώπων στην προσπάθειά τους να έρθουν σε συμφιλίωση με τη μοναξιά, τις τύψεις ή τις πληγές τους. Πολλές φορές αρκεί ένα γεγονός σύντομο σαν το κλικ! μιας φωτογραφικής μηχανής προκειμένου οι χαρακτήρες να δουν την αλήθεια κατάματα ή να κάνουν το αποφασιστικό βήμα που θα τους λυτρώσει από τα αδιέξοδά τους. Η λύτρωση αυτή έρχεται πάντοτε στο τέλος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και αποτυπώνεται στο άλμπουμ του χρόνου, που θα μπορούσε να είναι το άλμπουμ με τις αναμνήσεις του καθενός από εμάς.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Κατερίνα Γαϊτάνου γράφει με σημείο αναφοράς την καθημερινότητα όπως τη φαντάζεται να λειτουργεί κυρίως σε ένα ασυνείδητο επίπεδο. Πιστεύει στην απόλυτη δύναμη των λέξεων και στην καθοριστική σημασία της στιγμής. Όταν δε γράφει κείμενα αλληλεπιδρά στο Twitter, φωτογραφίζει τοπία για το Instagram, ή απλώς κοιτάζει έξω από το παράθυρο την ίδια πάντα θέα.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Συλλογή διηγημάτων

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 208

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-30-9

Τιμή: 12,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Κάμερα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/κάμερα/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!




Δελτίο Τύπου-"Κάμερα"-Κατερίνα Γαϊτάνου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Κάμερα"-Κατερίνα Γαϊτάνου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Απριλίου 08, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.