Δελτίο Τύπου-"Ο Διαστημούλης και η παρέα του"-Μαρία Ι. Μπακάρα-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ο Διαστημούλης και η παρέα τουτης συγγραφέως μας Μαρίας Ι. Μπακάρα!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Ο Ερμής είναι ένα παιδί από την Ιθάκη με τεράστια αγάπη για την αστρονομία. Μία μέρα, αποφασίζει μαζί με την παρέα του να εκτοξευθεί στο Διάστημα και να γνωρίσει από κοντά τους πλανήτες.

Το ταξίδι όμως εμπεριέχει κινδύνους και πολλά ερωτήματα για τους μικρούς εξερευνητές, οι οποίοι θέλουν να ανακαλύψουν νέους κόσμους, μακρινούς από τη Γη. Τι θα συμβεί σε κάθε στάση που θα κάνει ο Διαστημοπύραυλος; Με ποιους θα συναντηθεί; Αξίζει να ανακαλύψετε αυτούς τους σταθμούς, αρκεί να διαβάσετε την ιστορία του Μπετόβεν.

Εικονογράφηση: Βιβή Μαρκάτου


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η συγγραφέας Mary Bakaras (Μαρία Ι. Μπακάρα) είναι φιλόλογος και δασκάλα (Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).

Ειδικεύτηκε στην Αρχαιολογία, αλλά ‘την κέρδισε’ αργότερα η Παιδαγωγική. Ασχολείται με τη διαπαιδαγώγηση του μικρού παιδιού, την ενασχόλησή του με το βιβλίο και την ψυχαγωγία αυτού, από το 2015. Συμμετείχε σε εκπαιδευτικές δράσεις, όπως εκείνη που διοργάνωσε η ίδια στα πλαίσια της Πρακτικής της Άσκησης, για το έτος 2018-2019 στον νομό Ιωαννίνων, στη διοργάνωση του Ioannina Lake Run 2019, με θέμα: «Ένας περίπατος με τα αγάλματα στη λίμνη», υπό την αιγίδα της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων. Ένα πρωτοπόρο θέμα το οποίο προσέλκυσε μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και επισκέπτες από άλλες χώρες. Μία εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακής ειδικότητας στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, με πρακτική άσκηση στο Ειδικό Σχολείο Χαλκίδας ενώ κατέχει πιστοποιήσεις για την εκπαίδευση δίγλωσσων μαθητών με μεταναστευτικό υπόβαθρο. Πρόσφερε εθελοντική εργασία σε δημόσια σχολεία, όπως το Ειδικό Σχολείο Χαλκίδας, και σε βιβλιοθήκες, όπως η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων, αλλά και σε μουσεία, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων και το Επιγραφικό Μουσείο Αθηνών.

Άσκησε παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο στην ιδιωτική εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια. Μιλάει Γαλλικά, Αγγλικά, Ελληνικά και Ιταλικά. Ταξιδεύει πολύ ανά τον κόσμο, για να γεμίζει όλο και περισσότερη γνώση και περιπέτεια τα βιβλία της.

Στο άμεσο μέλλον θέλει να εμπλουτίσει τις παιδικές βιβλιοθήκες με παιδικά μυθιστορήματα και παραμύθια, που θα συγγράψει η ίδια και που θα δώσουν ‘φως’ στη φαντασία των μικρών παιδιών.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Κατηγορία: Παιδικά

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 128

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-74-3

Τιμή: 11,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Ο Διαστημούλης και η παρέα του" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/ο-διαστημούλης-και-η-παρέα-του/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Ο Διαστημούλης και η παρέα του"-Μαρία Ι. Μπακάρα-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ο Διαστημούλης και η παρέα του"-Μαρία Ι. Μπακάρα-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.