Δελτίο Τύπου-"Μπάσταρδος πολίτης"-Άγγελος Καλαμούτσος-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Μπάσταρδος πολίτηςτου συγγραφέα μας Άγγελου Καλαμούτσου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης, την ώρα που ο παλιός κόσμος γκρεμίζεται και οι κοινωνικές ανισότητες φουντώνουν, όλοι βρίσκουν αφορμή για να βγάλουν τον χειρότερό τους εαυτό. Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Φίλιππος, ένας νέος με χαμηλή αυτοεκτίμηση ενώ μάταια ψάχνει να βρει δουλειά καταλήγει στον υπόκοσμο. Οι ηθικές του σταθερές καταρρέουν μπροστά στον θυμό που νιώθει και κάθε μέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην παρανομία. Η θετική επιρροή που δέχεται από έναν ηλικιωμένο παλαιοβιβλιοπώλη τον κάνει να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται. Προλαβαίνει όμως να επανορθώσει; Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα κοινωνικά ταμπού και ο φόβος για την επόμενη μέρα τον κρατούν δέσμιο μιας αρρωστημένης κατάστασης από την όποια ελάχιστοι καταφέρνουν να επιστρέψουν.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Ο Άγγελος Καλαμούτσος γεννήθηκε το 1979 στα Βούρβουρα Αρκαδίας. Έζησε ένα μικρό χρονικό διάστημα στην Τρίπολη και από τα δεκαπέντε του χρόνια μένει μόνιμα στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρονικής του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και στο τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού του Ε.Α.Π. Πατρών. Σήμερα παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και εργάζεται στον χώρο της πληροφορικής. Συστήθηκε στο αναγνωστικό κοινό το 2013 με την έκδοση του μυθιστορήματος «Μη φοβάσαι Μαρία» και της ποιητικής συλλογής «Απόσταγμα Ψυχής» από τις εκδόσεις Bookstars. Το 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερό του μυθιστόρημα με τίτλο «Ρόδα Είναι» από τις εκδόσεις Πνοή.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 292

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-94-1

Τιμή: 14,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Μπάσταρδος πολίτης" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/μπάσταρδος-πολίτης/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Μπάσταρδος πολίτης"-Άγγελος Καλαμούτσος-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Μπάσταρδος πολίτης"-Άγγελος Καλαμούτσος-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.