Δελτίο Τύπου-"Ιστορίες in trance"-Ελένη Μαυροπούλου-Εκδόσεις Ελκυστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Ιστορίες in trance" της συγγραφέως μας Ελένης Μαυροπούλου!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ξαναδιαβάζοντας τα ημερολόγιά μου, μου γεννήθηκε η ιδέα του βιβλίου.

Μέσα από την προσωπική μου ιστορία, έβγαινε ξεκάθαρα η ιστορία του μουσικού κινήματος της Trance μουσικής στη Θεσσαλονίκη, από το 1994 μέχρι και το 1997. Πώς ξεκίνησε, πώς οργανώθηκαν οι ομάδες διεξαγωγής των πάρτι, πώς επηρεάστηκε ολόκληρη η πόλη από αυτό το κίνημα, τι ακριβώς συνέβη τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Τα πρόσωπα, οι χώροι, τα πάρτι, η ομορφιά, η αγνότητα, η αγάπη που βιώθηκε από όλους μας εκείνη την εποχή, μέσω της γνωριμίας μας, με αφορμή τη λατρεία για την Trance μουσική. Τι δεν πήγε καλά και το τέλος της πρώτης χρυσής περιόδου του κινήματος, στη Θεσσαλονίκη, ήταν άσχημο…

Η αγάπη ήταν η κινητήρια δύναμη για όλα όσα συνέβησαν και περιγράφονται σ’ αυτό το βιβλίο. Το τι μεσολάβησε και με τον καιρό σβήστηκε και ξεχάστηκε; Αυτό το συναίσθημα θα αποκαλυφθεί σιγά σιγά στις σελίδες του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Γεννήθηκε στην Κομοτηνή, αλλά τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής της τα έζησε στη Θεσσαλονίκη. Από σπουδάστρια δημοσιογραφίας πέρασε σε παιδαγωγικές σπουδές και κατέληξε να ασχολείται με το εμπόριο.

Η αγάπη της για τη μουσική και το γράψιμο ξεκίνησε πολύ νωρίς. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει τον εαυτό της και τον κόσμο όλο. Όσο θυμάται τον εαυτό της, γράφει και ακούει μουσική. Άπειρες σελίδες με γραφόμενα, δίσκοι, κασέτες, cd, ήχοι μουσικοί αιωρούμενοι συνέχεια γύρω της. Άλλη της μεγάλη αγάπη, τα μονοπάτια τα ‘πνευματικά’. Πού αλλού θα την οδηγούσαν η μουσική και το γράψιμο; Έψαχνε, ψάχνει και θα ψάχνει πάντα την ίδια μέσα στους άλλους ανθρώπους κι εκείνους μέσα σε αυτή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Συλλογή Διηγημάτων

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 184

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-028-8

Τιμή: 12,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Ιστορίες in trance" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/istories-in-trance/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!Δελτίο Τύπου-"Ιστορίες in trance"-Ελένη Μαυροπούλου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Ιστορίες in trance"-Ελένη Μαυροπούλου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.