ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΛΕΤΣΑ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΔΙΑΔΑ - Εκδόσεις Κάκτος


ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΛΕΤΣΑ

 

ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΔΙΑΔΑ

4 νουβέλες

βασισμένες σε μύθους του Αισώπου

 

Η ζωή κάθε ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με διάφορα προβλήματα. Ορισμένα από αυτά είναι τόσο σοβαρά, ώστε αποτελούν κυριολεκτικά ζητήματα ζωής και θανάτου. Ο άνθρωπος που τα αντιμετωπίζει βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της ζωής του. Έχει μπροστά του δυο μονάχα επιλογές. Η μία είναι να βουλιάξει στο πρόβλημά του για όλη του τη ζωή. Η άλλη να βρει τη δύναμη να σταθεί γερά στα πόδια του, να το αντιμετωπίσει και να συνεχίσει τη ζωή του.

 

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στον άνθρωπο που βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το δίλημμα. Στον άνθρωπο που είναι αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα που του φαίνεται βουνό. Ένα βουνό δύσβατο, πανύψηλο, που, αν και λαχταρά την ηλιόλουστη κορυφή του, νιώθει μικρός και αδύναμος μπροστά του. Οι σελίδες αυτού του έργου μιλούν στην καρδιά του αναποφάσιστου ορειβάτη και τον γεμίζουν με αγωνιστικό παλμό. Αρκεί να τολμήσει, να κάνει την αρχή!

 

Οι θρυλικοί ήρωες κάποιων μύθων του Αισώπου ζωντανεύουν μέσα στις σελίδες αυτού του έργου και μας αφηγούνται στιγμή προς στιγμή την ιστορία τους. Κάθε εμπειρία τους γεννά ένα συναίσθημα. Κάθε συναίσθημα μια σκέψη και κάθε σκέψη ένα άλλο συναίσθημα… που με τη δύναμή του τους βοηθάει να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους!


Για μεγάλους και παιδιά.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:


Η Ευγενία Μπλέτσα γεννήθηκε το 1991 στο Αγρίνιο. Σπούδασε στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από παιδί τρέφει μεγάλη αγάπη για την τέχνη και ιδιαιτέρως για τη λογοτεχνία. Αυτό που την ωθεί στη συγγραφή είναι η πεποίθησή της ότι το λογοτεχνικό έργο γεννιέται από τον συγγραφέα και δεν ολοκληρώνεται παρά μόνο μέσα από τις αμέτρητες και ποικίλες ερμηνείες που του προσδίδουν οι αναγνώστες του με το πέρασμα του χρόνου...

Έχει επίσης δημοσιεύσει το χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο Ένα δώρο στον Χριστό και μεμονωμένα ποιήματα από τις Εκδόσεις Συνείδηση.


ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-618-215-056-6

Τιμή: 7,42 με ΦΠΑ

Σελίδες: 52  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΛΕΤΣΑ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΔΙΑΔΑ - Εκδόσεις Κάκτος ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΛΕΤΣΑ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΔΙΑΔΑ - Εκδόσεις Κάκτος Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.