Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το Virgin River: Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι!

Email Image
Email Image

Η σειρά βιβλίων Virgin River κάνει ντεμπούτο στα βιβλιοπωλεία!

 

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου της σειράς Virgin River από τη συγγραφέα των best-sellers, Robyn Carr. Το Virgin River: Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι από τις Εκδόσεις Anubis είναι μια διαχρονική ιστορία αγάπης, που κατέκτησε την καρδιά εκατομμυρίων αναγνωστών και αποτέλεσε την έμπνευση για την ομότιτλη επιτυχημένη σειρά στο Netflix.

 

Η τηλεοπτική μεταφορά του Virgin River στο Netflix απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, χάρη στο σπουδαίο σενάριο, το ταλαντούχο καστ ηθοποιών και τις εικόνες που κόβουν την ανάσα. Η σειρά, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2019 και βρίσκεται ήδη στην πέμπτη σεζόν της, αποτελεί πολιτισμικό φαινόμενο. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

 

  • 3 Βραβεία Leo (2020, 2021, 2022)
  • 3 Βραβεία Reframe (2021, 2022, 2023)
  • 2,05 δισεκατομμύρια λεπτά θέασης τον Σεπτέμβριο του 2022
  • 2η θέση στο Top 10 σειρών στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2022

 

Το βιβλίο διαδραματίζεται στο ειδυλλιακό Virgin River, έναν μικρό οικισμό κρυμμένο στις επιβλητικές σεκόγιες της Καλιφόρνιας. Οι αναγνώστες θα γνωρίσουν τους κατοίκους του, μέσα από μια ιστορία αγάπης, σθένους, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Με τις λεπτομερείς περιγραφές του τοπίου και τη βαθιά συναισθηματική αφήγηση, το Virgin River: Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι αποτελεί ένα αγαπημένο έργο της κατηγορίας romance, που προσφέρει στη Robyn Carr ένα αφοσιωμένο κοινό σε όλο τον κόσμο.

 

Τα θέματα που πραγματεύεται η σειρά των βιβλίων Virgin River είναι διαχρονικά και καθολικά, με αποτέλεσμα να βρίσκει απήχηση σε αναγνώστες και τηλεθεατές, γεφυρώνοντας το κενό ανάμεσα στις έντυπες σελίδες και στην εικόνα της οθόνης και μαγεύοντας τον κόσμο σε κάθε μορφή του. Τώρα, με την κυκλοφορία του στην ελληνική γλώσσα, οι λάτρεις της σειράς μπορούν να ξαναζήσουν την ιστορία που τους συγκίνησε στην οθόνη ή να βιώσουν την εμπειρία για πρώτη φορά, σε μια έκδοση που θα απολαμβάνουν για πάντα.

 

Το Virgin River: Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι κυκλοφορεί στο Anubis.gr και σε όλα τα βιβλιοπωλεία. 

Email Image

ISBN: 978-618-5797-72-0   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1945

ΣΕΛΙΔΕΣ: 448   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 17,70 €

Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το Virgin River: Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι! Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το Virgin River: Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι! Reviewed by Dominica on Απριλίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.