Κυκλοφορεί το «Οι Αθώοι» του David Baldacci από τις Εκδόσεις Anubis


Οι Εκδόσεις Anubis ανακοινώνουν την κυκλοφορία του μυθιστορήματος «Οι Αθώοι» του καταξιωμένου συγγραφέα David Baldacci. Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς «Βιβλιοθήκη Κλασικών Best Sellers», που σκοπό έχει να φέρει στο ελληνικό κοινό τα πιο αγαπημένα και πολυδιαβασμένα λογοτεχνικά έργα των τελευταίων δεκαετιών.

 

Το «Οι Αθώοι», ένα θρίλερ γεμάτο αγωνία και ανατροπές, μας συστήνει τον Will Robie, έναν επαγγελματία δολοφόνο που δουλεύει για την αμερικανική κυβέρνηση. Όταν μια αποστολή του αποτυγχάνει και βρίσκεται κυνηγημένος από τους ίδιους τους εργοδότες του, ο Robie θα πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την παγίδα που του έστησαν.

 

Ο David Baldacci, με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, έχει καταφέρει να καθηλώσει αναγνώστες σε όλο τον κόσμο με τα συναρπαστικά του αφηγήματα και την περίτεχνη πλοκή των έργων του. Το «Οι Αθώοι» είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της δεξιοτεχνίας του στη συγγραφή θρίλερ, με ασταμάτητη δράση και απρόβλεπτη εξέλιξη.

 

Η σειρά «Βιβλιοθήκη Κλασικών Best Sellers» των Εκδόσεων Anubis φιλοδοξεί να αναδείξει σημαντικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας που έχουν διαχρονική αξία και να τα κάνει προσιτά στο ευρύτερο κοινό.



ISBN: 978-618-5853-11-2   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1957

ΣΕΛΙΔΕΣ: 536   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 14,90 €









Κυκλοφορεί το «Οι Αθώοι» του David Baldacci από τις Εκδόσεις Anubis Κυκλοφορεί το «Οι Αθώοι» του David Baldacci από τις Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Ιουνίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.