Δελτίο Τύπου-"Μην ξεχάσεις να αγαπάς" της συγγραφέως μας Χαράς Ανδρέου!-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Μην ξεχάσεις να αγαπάς" της συγγραφέως μας Χαράς Ανδρέου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ένα ταξίδι, ένας έρωτας, ένα όνειρο και η αναζήτηση για την αλήθεια. Ο δρόμος για τη Ζωή θα είναι μακρύς και δύσκολος. Η αγάπη της για το επάγγελμά της, τη φωτογραφία, και η επιθυμία της να πραγματοποιήσει το πιο μεγάλο της όνειρο θα την οδηγήσουν να εξερευνήσει μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, αναζητώντας ταυτόχρονα την αλήθεια για την ιστορία της οικογένειάς της. Ένα ταξίδι αναζήτησης, γεμάτο εκπλήξεις, φόβο, πόνο, χαρά και έρωτα.

Θα ακούσει ιστορίες και θα ακολουθήσει τα σημάδια. Θα μάθει μια αλήθεια που δεν περίμενε. Θα συναντηθεί με το μέλλον της, αλλά δε θα ξεχάσει ποτέ από πού ξεκίνησε. Θα βρει τον τελικό της προορισμό και θα νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξέρει για πρώτη φορά ποια είναι πραγματικά. Πού ανήκει. Από πού προέρχεται και μέσα από την πραγματοποίηση του ονείρου της, θα αποκτήσει αυτό που πάντα επιθυμούσε και ποτέ δεν είχε. Μια ευτυχισμένη οικογένεια.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Χαρά Ανδρέου κατάγεται από την Κύπρο. Είναι τριάντα τριών χρονών και ζει στη Λευκωσία μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο σκυλιά τους. Εργάζεται ως γραμματέας σε ιδιωτική επιχείρηση και τον ελεύθερό της χρόνο τον αφιερώνει στη συγγραφή, τη ζωγραφική, το διάβασμα και τα ταξίδια.

Από τα είκοσί της χρόνια θυμάται τον εαυτό της με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς η μεγάλη της μανία για τα ταξίδια και η περιέργειά της να γνωρίσει τον κόσμο, την οδήγησαν να εξερευνήσει και να φωτογραφίσει κάθε γωνιά της γης. Έχει ταξιδέψει σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Νότιο Αμερική, γνωρίζοντας την κουλτούρα της κάθε χώρας ξεχωριστά, κάνοντάς τη να αγαπήσει τους ανθρώπους και να σέβεται τη διαφορετικότητα. Στο ταξιδιωτικό ιστορικό της μετράει πάνω από σαράντα πόλεις παγκοσμίως, κάτι που της έδωσε τη δυνατότητα να έχει στο αρχείο της πάνω από δέκα χιλιάδες φωτογραφίες που περιγράφουν τις περιπέτειες και τις εμπειρίες της.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 292

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-59-0

Τιμή: 14,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Μην ξεχάσεις να αγαπάς" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/μην-ξεχάσεις-να-αγαπάς/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Μην ξεχάσεις να αγαπάς" της συγγραφέως μας Χαράς Ανδρέου!-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Μην ξεχάσεις να αγαπάς" της συγγραφέως μας Χαράς Ανδρέου!-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 19, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.