ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ | ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ (Μέρος 2ο)

 


 

ΣΑΜΑΝΘΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ

Ρ. Α. ΣΤΡΟΝΓΚ

 

Η ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ

Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

 

Εικονογράφηση: Εκατερίνα Τρουκάν

Μετάφραση: Ιωάννα Μπαμπέτα

 

Μια νέα σειρά υπέροχα εικονογραφημένων βιβλίων που μαθαίνουν στα παιδιά προσχολικής ηλικίας την αλφαβήτα και τους αριθμούς μέσα από απλές πράξεις καλοσύνης, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την ενσυναίσθηση και την συναισθηματική ανάπτυξή τους.

 

 Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να είμαστε καλοί!

Εάν όλοι προσπαθούσαμε να δείχνουμε καλοσύνη,ο κόσμος μας θα γινόταν καλύτερος… από το ένα ως το δέκα και από το άλφα ως το ωμέγα και πάλι απ’ την αρχή!




                                                       Σειρά: Καλοσύνη

 

Βιβλία γνώσεων

Εικονογραφημένα

Για παιδιά ηλικίας 2+

016

ISBN: 978-618-02-1671-4 &

978-618-02-1672-1

Kωδικός: 01360 & 01361

Σελίδες: 36

Τιμή: 9,99€

 Διαστάσεις: 22 x 22

Εξώφυλλο: σκληρό



ΔΡ. ΚΑΤΡΙΝ ΝΤΟΛΤΟ

ΚΟΛΙΝ ΦΟΡ-ΠΟΥΑΡΕ

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ

 

Εικονογράφηση: ®obin

Μετάφραση: Εύη Γεροκώστα


Ένας νέος τίτλος ήρθε να προστεθεί στην παιδική σειρά εικονογραφημένων βιβλίων «Τόσο απλά»! Η Κατρίν Ντολτό, με τη βοήθεια της επιστημονικής συνεργάτιδάς της Κολίν Φορ-Πουαρέ, μοιράζεται τη μοναδική γνώση της για την παιδική ηλικία μέσα από τα βιβλία της σειράς. Εμφανίζεται πάντοτε στο τέλος του βιβλίου ως Δρ. Κατ. και απευθύνεται στα ίδια τα παιδιά σαν να τα έχει μπροστά της, στο γραφείο της.

 

Η σειρά «Τόσο απλά» απεικονίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο των παιδιών: όσα τα απασχολούν, όσα τα μπερδεύουν, όσα τα στεναχωρούν... Απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών, στους γονείς τους και στους ενήλικες με τους οποίους συναναστρέφονται, ενώ μέσα από την εκφραστική και τρυφερή εικονογράφηση αναδεικνύονται με εξαιρετικό τρόπο διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

 

Κορίτσι ή αγόρι; Η ομορφιά της ζωής κρύβεται τόσο στις ομοιότητες όσο και στις διαφορές των δύο φύλων. Συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον, ζούμε καλύτερα μαζί. Τόσο απλά!


Σειρά:

Τόσο απλά 

Εικονογραφημένο

Για παιδιά ηλικίας 3+

 

Όπως συνηθίζει να λέει η Δρ. Ντολτό: «Όσο περισσότερα καταλαβαίνουμε τόσο καλύτερα μεγαλώνουμε».

Απρί1

ISBN: 978-618-02-1793-3

Kωδικός: 14295

Σελίδες: 32

Τιμή: 7,70€

Διαστάσεις: 17 x 20

Εξώφυλλο: σκληρό


Απρίλιος 2021

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  &  ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ

ΜΙΚΡΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

 

Δώδεκα νέοι τίτλοι έρχονται να προστεθούν στην παιδική σειρά Μικρή Μυθολογία, που τόσο αγαπήθηκε από τα παιδιά! Με απίθανη εικονογράφηση και σε μικρό μέγεθος, κάθε βιβλίο περιγράφει με χιούμορ τη ζωή και τα κατορθώματα των πιο γνωστών ηρώων της ελληνικής μυθολογίας, με τον Ηρακλή να έχει την τιμητική του!

 

Από τους δημιουργούς των επιτυχημένων σειρών

«Το μπλοκάκι ενός UFO» και «Ένα μυστήριο για τον... Μπούφο»!

 

Για παιδιά 3+ ετών

Σελίδες: 24

Τιμή: 1,99€

 Διαστάσεις: 14 x 13

Εξώφυλλο: μαλακό



ΝΤΑΒΙΝΤΕ ΜΟΡΟΖΙΝΟΤΟ

 

Νέμο, Το νησί στον βυθό της θάλασσας

 

Μετάφραση: Ελένη Τουλούπη

 

H απίθανη τριλογία με τις νεανικές περιπέτειες του Νέμο, του αγοριού που έμελλε να γίνει ο θρυλικός καπετάνιος του Ναυτίλου στα μυθιστορήματα του Ιουλίου Βερν, έφτασε στο τέλος της. Το τρίτο βιβλίο με τίτλο Το νησί στον βυθό της θάλασσας μόλις κυκλοφόρησε!

 

Δράση, περιπέτεια και μυστήριο που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες!

 

Bενετία, 1830.


Σύμφωνα με το μυστηριώδες γράμμα που καταφέρνουν να αποκωδικοποιήσουν στην Πράγα, ο θησαυρός που ψάχνουν ο Νέμο, η Άσλιν και ο Ντανιέλ, για να σώσουν το βασίλειο του Μπούντελκαντ, βρίσκεται στη Βενετία. Οπλισμένοι με θάρρος, επιμονή και την ανεξάντλητη εφευρετικότητα του Νέμο, οι τρεις φίλοι κατορθώνουν να φτάσουν στη μαγική Πόλη του Νερού. Ωστόσο, για την ολοκλήρωση της αποστολής τους και την πολυπόθητη γαλήνη θα έρθουν αντιμέτωποι με μια περιπέτεια πολύ μεγαλύτερη από τους ίδιους! Μέσα σε έναν λαβύρινθο από νησάκια, γέφυρες και κανάλια θα χρειαστεί να ξεπεράσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη ζωή αλλά και το βασίλειο του μελλοντικού καπετάνιου του Ναυτίλου.


Σειρά: Νέμo 

Παιδική λογοτεχνία

Για παιδιά ηλικίας 8+

Απρίλιος 2016

ISBN: 978-618-02-1752-0

Kωδικός: 22449

Σελίδες: 260

 Τιμή: 11,50€

 Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: σκληρό




ΚΑΡΙΝ-ΜΑΡΙ ΑΜΙΟ

 

Ο μπαμπάς Αρκούδος

κάνει διακοπές

 

Εικονογράφηση: Ζεράλντ Γκερλέ

Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου

 

Στη σειρά που λάτρεψαν τα παιδιά έρχεται να προστεθεί το τρίτο βιβλίο Ο μπαμπάς Αρκούδος κάνει διακοπές! Σε αυτό το βιβλίο ο μπαμπάς Αρκούδος θα πάει διακοπές μαζί με τα εφτά αρκουδάκια. Θα καταφέρει άραγε να ξεκουραστεί;

 

Μια σειρά βιβλίων που παρουσιάζει με απλό και τρυφερό τρόπο τη σχέση των παιδιών με τον μπαμπά τους.

 

Ο μπαμπάς Αρκούδος έχει δουλέψει πολύ και θέλει επιτέλους να ξεκουραστεί… Εφτά φιλάκια από τα αρκουδάκια και μετά με τρόπο μαγικό πηγαίνουν διακοπές σε νησί μακρινό! Όταν είσαι μπαμπάς, μερικές φορές είναι κουραστικό, μα την ίδια στιγμή και τόσο διασκεδαστικό!


Σειρά:

Μπαμπάς Αρκούδος

 

Εικονογραφημένο, σύγχρονο παραμύθι.

Για παιδιά ηλικίας 3+

 Απρίλιος16

ISBN: 978-618-02-1487-1

Kωδικός: 14265

Σελίδες: 32

Τιμή: 12,20€

 Διαστάσεις: 21 x 29

Εξώφυλλο: σκληρό




ΕΝΙΝΤ ΜΠΛΑΪΤΟΝ

 

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

 

Οι εκδόσεις Μίνωας επανεκδίδουν σε ολοκαίνουριες προσεγμένες εκδόσεις τη σειρά «Περιπέτεια» της Ένιντ Μπλάιτον, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους αναγνώστες να διαβάσουν τα βιβλία με τα οποία μεγάλωσαν οι γονείς τους!

Η έκδοση των βιβλίων της Ένιντ Μπλάιτον, της συγγραφέως που διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεκίνησε από τις εκδόσεις Μίνωας στα μέσα της δεκαετίας του '80. Σε αυτό το χρονικό διάστημα γενιές μεγάλωσαν διαβάζοντας τις περιπέτειές της με πρωταγωνιστές παρέες παιδιών που καταφέρνουν πάντα να λύνουν μυστήρια, ξεπερνώντας, με υποδειγματική ευστροφία, όλα τα εμπόδια.

  

Περιπέτεια στο ποτάμι

 

Μετάφραση: Μαρία Ανδρέου

Εικονογράφηση εξωφύλλου: Κριστίν Μενάρ

 

Η παρέα της Περιπέτειας –ο Φίλιπ, o Τζακ, η Λούσι-Αν και η Ντάινα– ξεκινά για ένα ταξίδι με ποταμόπλοιο σε μια μυστηριώδη χώρα κάπου στα βάθη της Ανατολής. Τα παιδιά, καταγοητευμένα, παρακολουθούν τα πανέμορφα τοπία αλλά και τους ντόπιους που μοιάζουν βγαλμένοι από βιβλικές εποχές…
Όταν όμως οι γονείς τους πέφτουν θύματα απαγωγής από τον Ράγια Ούμα, έναν μυστηριώδη τύπο με πολλά προσωπεία, τ
o ταξίδι τους παίρνει απρόβλεπτη τροπή και το παράξενο ποτάμι θα τους οδηγήσει σε ονειρικά και μυστηριώδη μέρη σε μια χώρα που κρύβει πολλά μυστικά. Επικίνδυνοι καταρράκτες, τούνελ, υπόγειες σπηλιές και ένας αρχαίος ναός με κρυμμένους θησαυρούς…

Είστε έτοιμοι για πολλή περιπέτεια;


Παιδική λογοτεχνία

  

ΣΕΙΡΑ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

 

Για παιδιά ηλικίας 8+

 

Το όγδοο βιβλίο της σειράς ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ από την πιο αγαπημένη συγγραφέα

των παιδιών όλου του κόσμου!

 

ISBN: 978-618-02-1728-5

Kωδικός: 22447

Σελίδες: 256

Τιμή: 9,99€

 Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: μαλακό




ΣΑΪΜΟΝ ΜΑΓΚΦΟΡΝΤ ● ΝΤΑΝ ΓΚΡΙΝ

 

Ο Εμπαπέ τα σπάει!

 

Μετάφραση:

 Πετρούλα Γαβριηλίδου

 

Μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο βιβλίο της δημοφιλούς παιδικής σειράς με τίτλο «Αστέρια του ποδοσφαίρου»!

 

Οι μικροί φαν του ποδοσφαίρου θα ανακαλύψουν μέσα από τις εικονογραφημένες σελίδες των βιβλίων της σειράς όλα τα σκορ και τις διακρίσεις, καθώς και πληροφορίες για το πώς ξεκίνησαν την καριέρα τους οι αγαπημένοι τους αθλητές. 

 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρέθηκε από τα υποβαθμισμένα προάστια του Παρισιού να σκοράρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και να γίνεται αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στην ηλικία των 19 ετών.


Μέσα από αυτό το βιβλίο θα μάθετε τα γεγονότα, τις ιστορίες και τα στατιστικά που αποδεικνύουν ότι…

 

Ο ΕΜΠΑΠΕ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!


Παιδική λογοτεχνία

  

Σειρά:

Αστέρια του ποδοσφαίρου

 

Για παιδιά ηλικίας 7+

 

ISBN: 978-618-02-1758-2

Kωδικός: 01181

Σελίδες: 128

Τιμή: 7,99€

 Διαστάσεις: 12.9 x 19.8 cm

Εξώφυλλο: μαλακό




ΑΪΡΙΝ ΑΝΤΛΕΡ

 

Ο εγκέφαλος του εγκλήματος

 

Μετάφραση: Ελένη Τουλούπη

Εικονογράφηση: Iacopo Bruno

 

Μόλις κυκλοφόρησε το δέκατο βιβλίο της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς «Σέρλοκ, Λουπέν κι εγώ»!

Μεταφρασμένη σε 20 γλώσσες, η σειρά έχει γνωρίσει διεθνή επιτυχία, ενώ όλα τα βιβλία της έχουν τύχει εξαιρετικής υποδοχής από τους μικρούς αναγνώστες.

 

Τρεις μυθιστορηματικοί ήρωες συναντιούνται για πρώτη φορά: ο εμβληματικός ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, ο Αρσέν Λουπέν, ένας από τους κλασικούς παραδοσιακούς ήρωες της αστυνομικής λογοτεχνίας, δημιούργημα του Μορίς Λεμπλάν, και η Αϊρίν Άντλερ. Τρία ξεχωριστά παιδιά, τρία μυαλά που θα σημαδέψουν την ιστορία του εγκλήματος.

 

Καθώς πλησιάζει η άνοιξη, ο Σέρλοκ αναζητά επίμονα μια νέα περιπέτεια, μια νέα έρευνα, για να απασχολήσει το ιδιοφυές μυαλό του. Έτσι, σαν παιχνίδι, η Αϊρίν προτείνει στον φίλο της να ασχοληθεί με μια σειρά από παράξενα και ανεξήγητα γεγονότα που συμβαίνουν στο Λονδίνο. Πράγματι, η λογική του Σέρλοκ εντοπίζει κοινά σημεία και μια αλλόκοτη, αόρατη κλωστή που τα ενώνει…

 

Μετά από αλλεπάλληλες εκπλήξεις η παρέα των τριών φίλων, Σέρλοκ, Λουπέν και Αϊρίν, θα έρθει αντιμέτωπη με έναν μυστηριώδη, πανέξυπνο εγκληματία. Σε ποια συγκλονιστική αποκάλυψη θα οδηγήσει η έρευνά τους;


Παιδική λογοτεχνία

  

Σειρά:

 Σέρλοκ, Λουπέν & εγώ 

 

Για παιδιά ηλικίας 8+

 

ISBN: 978-618-02-1685-1

Κωδικός: 22530

Σελίδες: 192

Τιμή: 11,99€

Διαστάσεις: 14 x 20,5

Εξώφυλλο: σκληρό


(Επίσημα δελτία τύπου)



ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ | ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ (Μέρος 2ο) ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ | ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ (Μέρος 2ο) Reviewed by Dominica on Μαΐου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.